Fara educatie visurile dispar

 

Georgiana Zeca Asociatia Aura Ion

100% Complete
310 RON
Donations raised
300 RON
Target
5
Donations
I want to donate!

"Fara educatie visurile dispar!” Asa cum eu am avut sansa de merge la scoala si am avut parte de o educatie corecta vreau ca si copiii cu posibilitati materiale reduse sa aiba aceasta sansa.

Pe 15 Mai voi alerga 21 km la Semi-Maratonul International Bucuresti, pentru a ajuta 10 de copii sa mearga la scoala. Fii alaturi de mine si fa un copil sa zambeasca!

Oricat donezi, conteaza. Iti multumesc!

Georgiana


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Atât Asociaţia “Aura Ion” din Romania, cât şi Fundaţia „Aura Ion” din UK unesc oamenii din toate categoriile sociale şi îi inspiră să se dezvolte ca indivizi şi lideri în serviciul umanităţii. Sădim speranţa în inimile celor care au cea mai mare nevoie de ea, având o viziune clară despre adevărul ce ne înconjoară şi oferim ajutor prin programele noastre de voluntariat! 

Proiectul nostru vrea să lumineze viețile copiilor dezavantajați, care nu au acces la educație din cauza sărăciei, a situațiilor conflictuale din societate și altor suferințe ale vieții, prin distribuirea unui kit școlar complet. 

Pentru ca cel mai frumos lucru este sa imparti, noi vrem sa impartim zambete si bucurie la inceputul anului scolar.   Astfel  ne-am propus ca la inceputul anului scolar 2016-2017 sa oferim 300 de ghiozdanele complet echipate copiilor din medii defavorizate. Pentru indeplinirea acestui plan echipa noastra de voluntari va alerga in cadrul probelor Bucharest Half Maraton, pentru a strange fonduri

 

5 Donations

Bravo!
20 May 2016

Anonymous

30 RON
09 May 2016
Mult succes! Alearga spre indeplinirea visului tau si a acelor copii! :)
06 May 2016
Bravo imi place ce faci!
05 May 2016
Succes! :*
05 May 2016
Georgiana Zeca : Asociatia Aura Ion
Fara educatie visurile dispar