Cristian Ghindă - Asociatia Aura Ion

Alerg pentru educaţie. #visioninabackpack

130 RON Donatii stranse
65% Complete
200 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Salutare tuturor. Mă bucur că mi s-a oferit şansa să fiu parte a proiectului #visioninabag, adresat copiilor cu o situaţie financiară redusă.

În România, încă, lipsa rechizitelor şcolare reprezintă o problemă acută în sânul multor familii.

Astfel, accesul copiilor la educaţia primară e stopat înainte să înceapă. Educația îi poate ajuta pe copiii din familii defavorizate să reuşească în viaţă.

Pe 15 mai voi alerga la Semi-Maratonul Internaţional Bucuresţi, proba ştafetă - 8 km, pentru a le oferi o speranţă spre un viitor mai bun.

Ajutorul tău este valoros!

Sprijină alături de mine campania #visioninabackpack.

Facilitează accesul la educaţie. Donează!

Sunt Cristi şi susţin viitorul prin educaţie.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia Aura Ion

Eforturile noastre vor fi canalizate in a oferi servicii gratuite, competente, pline de compasiune si nediscriminatorii, cu scopul de a ameliora calitatea vietii oamenilor saraci, izolati si nedoriti.

“Viziune într-un ghiozdănel”

Proiectul nostru vrea să lumineze viețile copiilor dezavantajați, care nu au acces la educație din cauza sărăciei, a situațiilor conflictuale din societate și altor suferințe ale vieții, prin distribuirea unui kit școlar complet. 

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2016

Pentru ca cel mai frumos lucru este sa imparti, noi vrem sa impartim zambete si bucurie la inceputul anului scolar.   Astfel  ne-am propus ca la inceputul anului scolar 2016-2017 sa oferim 300 de

2 Donatii

Anonymous

100 RON
09 mai 2016
Succes. M
07 mai 2016