Alerg pentru educaţie. #visioninabackpack

 

Cristian Ghindă Asociatia Aura Ion

65% Complete
130 RON
Donations raised
200 RON
Target
2
Donations
I want to donate!

Salutare tuturor. Mă bucur că mi s-a oferit şansa să fiu parte a proiectului #visioninabag, adresat copiilor cu o situaţie financiară redusă.

În România, încă, lipsa rechizitelor şcolare reprezintă o problemă acută în sânul multor familii.

Astfel, accesul copiilor la educaţia primară e stopat înainte să înceapă. Educația îi poate ajuta pe copiii din familii defavorizate să reuşească în viaţă.

Pe 15 mai voi alerga la Semi-Maratonul Internaţional Bucuresţi, proba ştafetă - 8 km, pentru a le oferi o speranţă spre un viitor mai bun.

Ajutorul tău este valoros!

Sprijină alături de mine campania #visioninabackpack.

Facilitează accesul la educaţie. Donează!

Sunt Cristi şi susţin viitorul prin educaţie.


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Atât Asociaţia “Aura Ion” din Romania, cât şi Fundaţia „Aura Ion” din UK unesc oamenii din toate categoriile sociale şi îi inspiră să se dezvolte ca indivizi şi lideri în serviciul umanităţii. Sădim speranţa în inimile celor care au cea mai mare nevoie de ea, având o viziune clară despre adevărul ce ne înconjoară şi oferim ajutor prin programele noastre de voluntariat! 

Proiectul nostru vrea să lumineze viețile copiilor dezavantajați, care nu au acces la educație din cauza sărăciei, a situațiilor conflictuale din societate și altor suferințe ale vieții, prin distribuirea unui kit școlar complet. 

Pentru ca cel mai frumos lucru este sa imparti, noi vrem sa impartim zambete si bucurie la inceputul anului scolar.   Astfel  ne-am propus ca la inceputul anului scolar 2016-2017 sa oferim 300 de ghiozdanele complet echipate copiilor din medii defavorizate. Pentru indeplinirea acestui plan echipa noastra de voluntari va alerga in cadrul probelor Bucharest Half Maraton, pentru a strange fonduri

 

2 Donations

Anonymous

100 RON
09 May 2016
Succes. M
07 May 2016
Cristian Ghindă : Asociatia Aura Ion
Alerg pentru educaţie. #visioninabackpack