Educatia inseamna viitor!

 

Alexandra Trif Asociatia Aura Ion

28.333333333333% Complete
85 RON
Donations raised
300 RON
Target
3
Donations
I want to donate!

Educatia reprezintă baza unei societăți dezvoltate. Daca fundatia unei case nu este buna, se va darama. Tot asa o societate ce nu este bine educata, se va distruge.

Sustin proiectul "Vision in a backpack" al Asociatiei Aura Ion iar in 15 Mai voi alerga 5 km in cadrul probei de stafeta la Semi-Maratonul International Bucuresti, pentru o societate mai buna.

Sustine si tu acest proiect! Doneaza!

Iti multumesc!

Alexandra


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Atât Asociaţia “Aura Ion” din Romania, cât şi Fundaţia „Aura Ion” din UK unesc oamenii din toate categoriile sociale şi îi inspiră să se dezvolte ca indivizi şi lideri în serviciul umanităţii. Sădim speranţa în inimile celor care au cea mai mare nevoie de ea, având o viziune clară despre adevărul ce ne înconjoară şi oferim ajutor prin programele noastre de voluntariat! 

Proiectul nostru vrea să lumineze viețile copiilor dezavantajați, care nu au acces la educație din cauza sărăciei, a situațiilor conflictuale din societate și altor suferințe ale vieții, prin distribuirea unui kit școlar complet. 

Pentru ca cel mai frumos lucru este sa imparti, noi vrem sa impartim zambete si bucurie la inceputul anului scolar.   Astfel  ne-am propus ca la inceputul anului scolar 2016-2017 sa oferim 300 de ghiozdanele complet echipate copiilor din medii defavorizate. Pentru indeplinirea acestui plan echipa noastra de voluntari va alerga in cadrul probelor Bucharest Half Maraton, pentru a strange fonduri

 

3 Donations

13 May 2016

Anonymous

25 RON
10 May 2016
10 May 2016
Alexandra Trif : Asociatia Aura Ion
Educatia inseamna viitor!