Asociatia Aura Ion - Vision in a backpack

 

Tudor Gradinaru Asociatia Aura Ion

43.333333333333% Complete
130 RON
Sumă strânsă
300 RON
Target
2
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Educatia reprezinta esenta unei societati dezvoltate, esenta unei societati spre care dorim cu totii sa tindem. De asemenea, eu cred ca lipsa educatiei este cauza starii deplorabile in care tara noastra se afla. Cum putem schimba asta? Incepand sa alergam impreuna pentru a sustine un proiect bun. Ne vedem pe 15 mai la Semimaratonul International Bucuresti.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Atât Asociaţia “Aura Ion” din Romania, cât şi Fundaţia „Aura Ion” din UK unesc oamenii din toate categoriile sociale şi îi inspiră să se dezvolte ca indivizi şi lideri în serviciul umanităţii. Sădim speranţa în inimile celor care au cea mai mare nevoie de ea, având o viziune clară despre adevărul ce ne înconjoară şi oferim ajutor prin programele noastre de voluntariat! 

Proiectul nostru vrea să lumineze viețile copiilor dezavantajați, care nu au acces la educație din cauza sărăciei, a situațiilor conflictuale din societate și altor suferințe ale vieții, prin distribuirea unui kit școlar complet. 

Pentru ca cel mai frumos lucru este sa imparti, noi vrem sa impartim zambete si bucurie la inceputul anului scolar.   Astfel  ne-am propus ca la inceputul anului scolar 2016-2017 sa oferim 300 de ghiozdanele complet echipate copiilor din medii defavorizate. Pentru indeplinirea acestui plan echipa noastra de voluntari va alerga in cadrul probelor Bucharest Half Maraton, pentru a strange fonduri

 

2 Donații

Anonymous

100 RON
16 May 2016

Rem

30 RON
Good luck dear!
09 May 2016
Tudor Gradinaru : Asociatia Aura Ion
Asociatia Aura Ion - Vision in a backpack