O altfel de Mărie: Împreună prevenim abandonul şcolar!

 

Mariana Ciucă Asociatia Aura Ion

100% Complete
725 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
10
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Dragii mei,

M-am gândit că ar fi excelent să mă folosesc de această zi de nume şi să vă rog să susțineți proiectul "Viziune intr-un ghiozdănel" chiar şi cu 10lei.

Pentru ei conteaza! Ei fiind cei 300 de copii care au nevoie de ajutorul vostru pentru a merge la şcoală.

Prin AAI, donația voastră poate deveni cadoul cu supriză, viziunea pentru viitor şi încrederea pentru un copil care are nevoie să crească frumos, fără grijiile materiale cotidiene.

În septembrie, ajutăm peste 300 de copii din mai multe localițăti din România, să meargă la şcoală.

Pentru aceşti copii, a obține o educație înseamnă o oportunitate de a învăța şi de a deveni oamenii care visează să fie. Posibilitatea lor de a accesa aceleaşi oportunități pe care noi le percem ca merit al muncii noastre, începe în primul rând cu posibilitatea de a merge la şcoală.


Principalul motiv pentru absenteism şi rata crescută a abandonului şcolar este dificultatea financiară de a cumpăra obiectele şcolare necesare începerii noului an.

Le vom îmbunătăți şansele oferindu-le un ghiozdan de școală complet echipat!

Este cadoul cel mai frumos pe care îl putem dărui!

Tu și eu, împreună putem cladi un viitor pentru cei care nu au încă statura necesară să schimbe lumea! Dacă vor crește frumos, mai tarziu și ei vor fi speranța unei Românii mai bune!

Vă mulțumesc!

Mari

#AuraIon #HopeVisionHelp


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Atât Asociaţia “Aura Ion” din Romania, cât şi Fundaţia „Aura Ion” din UK unesc oamenii din toate categoriile sociale şi îi inspiră să se dezvolte ca indivizi şi lideri în serviciul umanităţii. Sădim speranţa în inimile celor care au cea mai mare nevoie de ea, având o viziune clară despre adevărul ce ne înconjoară şi oferim ajutor prin programele noastre de voluntariat! 

Proiectul nostru vrea să lumineze viețile copiilor dezavantajați, care nu au acces la educație din cauza sărăciei, a situațiilor conflictuale din societate și altor suferințe ale vieții, prin distribuirea unui kit școlar complet. 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

10 Donații

Succes!
09 Sep 2016
La multi ani !
08 Sep 2016

Anonymous

75 RON
02 Sep 2016

Anonymous

30 RON
19 Aug 2016
Mult succes la scoala micutilor si felicitari pentru tot ce faceti.
17 Aug 2016
Mult succes in proiectele voastre! :-)
17 Aug 2016
La multi ani Mărie!! :*
15 Aug 2016

Georgiana Zeca

100 RON
La multi ani Mărie! :*
15 Aug 2016
Cu drag pentru copilași, Oana
15 Aug 2016

Anonymous

150 RON
14 Aug 2016
Mariana Ciucă : Asociatia Aura Ion
O altfel de Mărie: Împreună prevenim abandonul şcolar!