Împreună pentru educație

 

Anda Jinga Asociatia Aura Ion

23.2% Complete
116 RON
Donations raised
500 RON
Target
2
Donations
I want to donate!

Nimic nu este mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor.

Pe 9 Octombrie alerg la Maratonul București în proba de ștafetă pentru  proiectul "Viziune într-un ghiozdănel" al Asociației Aura Ion, prin care vom oferi 100 de ghiozdanele complet echipate copiilor din satul Pietrosani din judetul Teleorman.

Susține și tu acest proiect!

Donează și împreună putem oferi speranța și putem trimite acesti copii la școală. 

Iti multumesc!

Anda

#hopevisionhelp #auraion


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Atât Asociaţia “Aura Ion” din Romania, cât şi Fundaţia „Aura Ion” din UK unesc oamenii din toate categoriile sociale şi îi inspiră să se dezvolte ca indivizi şi lideri în serviciul umanităţii. Sădim speranţa în inimile celor care au cea mai mare nevoie de ea, având o viziune clară despre adevărul ce ne înconjoară şi oferim ajutor prin programele noastre de voluntariat! 

Proiectul nostru vrea să lumineze viețile copiilor dezavantajați, care nu au acces la educație din cauza sărăciei, a situațiilor conflictuale din societate și altor suferințe ale vieții, prin distribuirea unui kit școlar complet. 

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel mai mare eveniment de alergare din România, aflat la a 9-a ediție, iar anul acesta va fi pe 8-9 Octombrie, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: - Cursa

 

2 Donations

Anonymous

75 RON
Pt copii
01 Oct 2016

Anonymous

41 RON
25 Sep 2016
Anda Jinga : Asociatia Aura Ion
Împreună pentru educație