Împreună pentru educație

 

Alexandru Acs Asociatia Aura Ion

48% Complete
240 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
4
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Without education dreams will desapear!

On 9 October I will run at Bucharest Maratohon Raiffeisen Bank, together wiht Aura Ion Asociation volunteers for „Vision in a bag” project to suport 100 kids with a full back-pack so they can go to school.

Support a child to go to school wiht your donation.

Together we can make a difference and we can change a kids life.

 Thank you! 

 

Fara educație visurile dispar!

Pe 9 Octombrie alerg la Maratonul București Raiffeisen Bank, împreună cu voluntarii Asociației Aura Ion pentru proiectul „Viziune într-un ghiozdănel” prin care susținem 100 de copii cu ghiozdănele complet echipate pentru a merge la școală.

Donează și astfel susții un copil sa meargă la școală.

Împreună putem face diferența și putem schimba viața unui copil.

Multumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Atât Asociaţia “Aura Ion” din Romania, cât şi Fundaţia „Aura Ion” din UK unesc oamenii din toate categoriile sociale şi îi inspiră să se dezvolte ca indivizi şi lideri în serviciul umanităţii. Sădim speranţa în inimile celor care au cea mai mare nevoie de ea, având o viziune clară despre adevărul ce ne înconjoară şi oferim ajutor prin programele noastre de voluntariat! 

Proiectul nostru vrea să lumineze viețile copiilor dezavantajați, care nu au acces la educație din cauza sărăciei, a situațiilor conflictuale din societate și altor suferințe ale vieții, prin distribuirea unui kit școlar complet. 

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel mai mare eveniment de alergare din România, aflat la a 9-a ediție, iar anul acesta va fi pe 8-9 Octombrie, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: - Cursa

 

4 Donații

Anonymous

30 RON
14 Mar 2017

Răzvan-Dan Peterffy

105 RON
Merită să ajutăm !
16 Oct 2016
Felicitari pentru cursa ! :)
14 Oct 2016

Anonymous

75 RON
13 Oct 2016
Alexandru Acs : Asociatia Aura Ion
Împreună pentru educație