Daniel Horhogea - Asociatia Aura Ion

Educatia celor mici, fundamentul celor mari!

310 RON Donatii stranse
62% Complete
500 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Educaţia reprezintă baza unei societăţi dezvoltate. Dacă fundaţia unei case nu este bună, această se va dărâma. Tot aşa o societate ce nu este bine educată, se va distruge.  Susţin proiectul "Viziune într-un ghiozdănel" al Asociaţiei 'Aura Ion' şi pe 14 Mai voi alerga în cadrul Semi-Maratonului Internaţional Bucureşti, pentru o societate mai bună.  

Susţine şi tu acest proiect! Donează şi împreună dăruim de 1000 ghiozdanele copiilor din medii defavorizate!  Îţi mulţumesc! 

#HopeVisionHelp #AuraIon

 

Asociatia "Aura Ion" sustine educația a 1000 de copii din comunităţi defavorizate.


Pe 14.05.2017 eu voi alerga pentru aceasta cauza, iar tu poti dona.

 

#HopeVisionHelp #SustineEducatia #AuraIon


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia Aura Ion

Eforturile noastre vor fi canalizate in a oferi servicii gratuite, competente, pline de compasiune si nediscriminatorii, cu scopul de a ameliora calitatea vietii oamenilor saraci, izolati si nedoriti.

“Viziune într-un ghiozdănel”

Proiectul nostru vrea să lumineze viețile copiilor dezavantajați, care nu au acces la educație din cauza sărăciei, a situațiilor conflictuale din societate și altor suferințe ale vieții, prin distribuirea unui kit școlar complet. 

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2017

Proiectul nostru vrea să lumineze viețile copiilor dezavantajați, care nu au acces la educație din cauza sărăciei, a situațiilor conflictuale din societate și altor suferințe ale vieții, pri

3 Donatii

Multumim Popescu Alexandra pentru donatie, esti un copil minunat si iti dorim sa iti îndeplinești tot ceea ce ți-ai propus
15 mai 2017
100 RON
Succes !
13 mai 2017
Va mulțumesc tuturor celor care au donat si au încredere ca, bănuții lor vor ajunge unde trebuie.
21 apr 2017