Madalina Elena Isac - Asociatia Aura Ion

Dărnicia nu stă în a da mult, ci în a da la timp

730 RON Donatii stranse
100% Complete
400 RON Target
10 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

« Dărnicia nu stă în a da mult, ci în a da la timp » (La Bruyere)

La Semi-Maratonul Bucuresti voi alerga alaturi de voluntarii Asociatiei Aura Ion in proba de 10 km pentru educatia copiilor defavorizati. 

Fac cinste cu o bere* dacă te lasă inima să dăruieşti valoarea unui prânz ( depinde cât şi unde mănânci :-P ) *suc, ceai, vin, cafea etc.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia Aura Ion

Eforturile noastre vor fi canalizate in a oferi servicii gratuite, competente, pline de compasiune si nediscriminatorii, cu scopul de a ameliora calitatea vietii oamenilor saraci, izolati si nedoriti.

“Viziune într-un ghiozdănel”

 Proiectul nostru vrea să lumineze viețile copiilor dezavantajați, care nu au acces la educație din cauza sărăciei, a situațiilor conflictuale din societate și altor suferințe ale vieții, prin distribuirea unui kit școlar complet. 

 Susține educația copiilor din medii defavorizate prin donații către Asociația "Aura Ion". 

Aceste fonduri, vor merge către proiectul nostru -“Viziune într-un ghiozdănel”, fiind folosite pentru achiziționarea de rechizite, atât de necesare, copilașilor din mediile rurale.

Mulțumim frumos pentru implicare și pentru încrederea oferită.

Ne dorim, să facilităm accesul copiilor la educație, atât de simplu si firesc, precum cresc fructele în copaci. Fiecare “fruct” reprezintă o oportunitate la un viitor mai bun pentru generațiile următoare.

Peste jumătate dintre copiii români (51%) trăiesc sub spectrul sărăciei, iar unii chiar în sărăcie extremă, care le limitează dreptul la creștere și dezvoltare fizică normală, arată World Vision România.

“Ceea ce aceste statistici nu subliniază suficient de clar este faptul că un copil care experimentează sărăcia sau sărăcia extremă poartă cu el riscul de a nu se integra niciodată într-o societate care i-a neglijat drepturile elementare: hrană, educaţie, sănătate.”

Copiii au nevoie de un prezent sănătos, iar noi, membrii Asociatiei “Aura Ion”, considerăm că, doar acționând împreună putem crea oportunități inedite pentru cei mai puțin privilegiați dintre ei.

#Hope #Vision #Help #AuraIon

Împreună aducem speranța!

 

BUCHAREST INTERNATIONAL HALF MARATHON ~ 2017

Proiectul nostru vrea să lumineze viețile copiilor dezavantajați, care nu au acces la educație din cauza sărăciei, a situațiilor conflictuale din societate și altor suferințe ale vieții, pri

10 Donatii

09 mai 2017
Mult succes, Mada!
22 apr 2017
150 RON
Succes
22 apr 2017
Bafta si bravo pt.initiativa, Mada!:)
22 apr 2017
21 apr 2017
100 RON
??
21 apr 2017
30 RON
Go Mada!
21 apr 2017
30 RON
Bafta! :)
21 apr 2017
21 apr 2017
95 RON
21 apr 2017