Cristian Ghindă - Asociatia Aura Ion

O educaţie bună este izvorul întregului bine în lume

505 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Salutare, oameni frumoşi!

Pe 14 mai, voi alerga la Bucharest Half Marathon - proba ştafetă - pentru a oferi speranţă la un viitor mai bun celor 1000 de copii, din cadrul proiectului "Viziune într-un ghiozdănel".


În România, lipsa rechizitelor şcolare reprezintă o problemă acută în sânul multor familii. Astfel, accesul copiilor la educaţie e stopat înainte să înceapă.


Ultimul raport al Institului Naţional de Statistică ne arată, fara echivoc, că 25% dintre ei abandonează azi şcoala. Unuia din patru i se răpeşte şansa de a se dezvolta normal şi de a fi parte activă în societate.


Gândeşte-te ce ar însemna pentru viitorul nostru, al tuturor, dacă anul următor acest procent ar fi de 24%, peste doi ani de 23%, s.a.m.d. Sună bine, aşa-i?

Sprijină alături de mine campania Asociaţiei "Aura Ion" #viziuneintrunghiozdanel.


Susţine viitorul prin educaţie!

Multumesc!#HopeVisionHelp #SustinEducatia #AuraIon


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia Aura Ion

Eforturile noastre vor fi canalizate in a oferi servicii gratuite, competente, pline de compasiune si nediscriminatorii, cu scopul de a ameliora calitatea vietii oamenilor saraci, izolati si nedoriti.

“Viziune într-un ghiozdănel”

Proiectul nostru vrea să lumineze viețile copiilor dezavantajați, care nu au acces la educație din cauza sărăciei, a situațiilor conflictuale din societate și altor suferințe ale vieții, prin distribuirea unui kit școlar complet. 

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2017

Proiectul nostru vrea să lumineze viețile copiilor dezavantajați, care nu au acces la educație din cauza sărăciei, a situațiilor conflictuale din societate și altor suferințe ale vieții, pri

5 Donatii

09 mai 2017
50 RON
28 apr 2017

Anonymous

100 RON
24 apr 2017
Succes!
21 apr 2017

Anonymous

105 RON
21 apr 2017