Mihai Filip - Asociatia Aura Ion

Educatia celor mici, fundamentul celor mari!

200 RON Donatii stranse
100% Complete
200 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Educația reprezintă baza unei societăți dezvoltate. Daca fundația unei case nu este bună, aceasta se va dărâma. Tot așa o societate ce nu este bine educată, se va distruge.  

Susțin proiectul "Viziune într-un ghizdănel" al Asociatiei Aura Ion și pe 14 Mai voi alerga 7 km la proba de ștafetă în cadrul Semi-Maratonului International Bucuresti, pentru o societate mai bună.  Sustine și tu acest proiect!

Donează și împreună dăruim de 1000 ghiozdănele copiilor din medii defavorizate!  

Iți multumesc!  

#hopevisionhelp #auraion


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia Aura Ion

Eforturile noastre vor fi canalizate in a oferi servicii gratuite, competente, pline de compasiune si nediscriminatorii, cu scopul de a ameliora calitatea vietii oamenilor saraci, izolati si nedoriti.

“Viziune într-un ghiozdănel”

Proiectul nostru vrea să lumineze viețile copiilor dezavantajați, care nu au acces la educație din cauza sărăciei, a situațiilor conflictuale din societate și altor suferințe ale vieții, prin distribuirea unui kit școlar complet. 

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2017

Proiectul nostru vrea să lumineze viețile copiilor dezavantajați, care nu au acces la educație din cauza sărăciei, a situațiilor conflictuale din societate și altor suferințe ale vieții, pri

3 Donatii

50 RON
12 mai 2017

Anonymous

75 RON
10 mai 2017

Anonymous

75 RON
09 mai 2017