Ana Pirvulescu - Asociatia Aura Ion

Educatia lor - Cel mai frumos cadou de ziua mea

200 RON Donatii stranse
20% Complete
1,000 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Si anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie. Proiectul "Viziune intr-un ghiozdanel" își propune să încurajeze educația în rândul copiilor al căror acces la sistemul educațional este îngreunat de dificultăți financiare și/sau excluziune socială.

 

“Educația este cheia către succes şi un drept uman de bază” - acesta este motto-ul proiectului si un fapt in care cred cu tarie. In Romania sunt inca multi copii care au nevoie de ajutor pentru a avea acces la acest drept de baza. 

 

Fii alaturi de mine anul acesta sa ajutam peste 1000 de copii sa aiba o sansa mai mare de a creste, de a invata si poate de a schimba ceva. Cel mai frumos cadou pe care mi-l poti face anul asta este sa ma ajuti sa aducem un zambet pe fata acestor copii si un pic de speranta la inceput de an scolar.

 

Împreună suntem mai buni! Hai sa ii ajutam si pe cei care nu au suficiente posibilitati sa aiba acces la cel putin acelasi nivel de educatie pe care l-ai avut si tu si l-am avut si eu.


Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia Aura Ion

Eforturile noastre vor fi canalizate in a oferi servicii gratuite, competente, pline de compasiune si nediscriminatorii, cu scopul de a ameliora calitatea vietii oamenilor saraci, izolati si nedoriti.

“Viziune într-un ghiozdănel”

Proiectul nostru vrea să lumineze viețile copiilor dezavantajați, care nu au acces la educație din cauza sărăciei, a situațiilor conflictuale din societate și altor suferințe ale vieții, prin distribuirea unui kit școlar complet. 

2 Donatii

Anonymous

100 RON
19 iul 2017

Anonymous

100 RON
La mai mare!
19 iul 2017