Educatia lor - Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Ana Pirvulescu Asociatia Aura Ion

20% Complete
200 RON
Donations raised
1,000 RON
Target
2
Donations
I want to donate!

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Si anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie. Proiectul "Viziune intr-un ghiozdanel" își propune să încurajeze educația în rândul copiilor al căror acces la sistemul educațional este îngreunat de dificultăți financiare și/sau excluziune socială.

 

“Educația este cheia către succes şi un drept uman de bază” - acesta este motto-ul proiectului si un fapt in care cred cu tarie. In Romania sunt inca multi copii care au nevoie de ajutor pentru a avea acces la acest drept de baza. 

 

Fii alaturi de mine anul acesta sa ajutam peste 1000 de copii sa aiba o sansa mai mare de a creste, de a invata si poate de a schimba ceva. Cel mai frumos cadou pe care mi-l poti face anul asta este sa ma ajuti sa aducem un zambet pe fata acestor copii si un pic de speranta la inceput de an scolar.

 

Împreună suntem mai buni! Hai sa ii ajutam si pe cei care nu au suficiente posibilitati sa aiba acces la cel putin acelasi nivel de educatie pe care l-ai avut si tu si l-am avut si eu.


Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Atât Asociaţia “Aura Ion” din Romania, cât şi Fundaţia „Aura Ion” din UK unesc oamenii din toate categoriile sociale şi îi inspiră să se dezvolte ca indivizi şi lideri în serviciul umanităţii. Sădim speranţa în inimile celor care au cea mai mare nevoie de ea, având o viziune clară despre adevărul ce ne înconjoară şi oferim ajutor prin programele noastre de voluntariat! 

Proiectul nostru vrea să lumineze viețile copiilor dezavantajați, care nu au acces la educație din cauza sărăciei, a situațiilor conflictuale din societate și altor suferințe ale vieții, prin distribuirea unui kit școlar complet. 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

2 Donations

Anonymous

100 RON
19 Jul 2017

Anonymous

100 RON
La mai mare!
19 Jul 2017
Ana Pirvulescu : Asociatia Aura Ion
Educatia lor - Cel mai frumos cadou de ziua mea