Mihaela Alexandrescu - Asociatia Aura Ion

Educatia celor mici, fundamentul celor mari!

610 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
6 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Salutare, oameni frumoşi! 

Sustin proiectul "Viziune într-un ghiozdănel" al Asociatiei Aura Ion și pe 15 Octombrie voi alerga 21 km la proba de semimaraton în cadrul Bucharest Marathon, pentru o societate mai bună.  Sustine și tu acest proiect! Donează și împreună dăruim şansă la învăţătură fără griji copiilor din medii defavorizate!  Iți multumesc!


În România, lipsa rechizitelor şcolare reprezintă o problemă acută în sânul multor familii. Astfel, accesul copiilor la educaţie e stopat înainte să înceapă.


Ultimul raport al Institului Naţional de Statistică ne arată, fara echivoc, că 25% dintre ei abandonează azi şcoala. Unuia din patru i se răpeşte şansa de a se dezvolta normal şi de a fi parte activă în societate.


Gândeşte-te ce ar însemna pentru viitorul nostru, al tuturor, dacă anul următor acest procent ar fi de 24%, peste doi ani de 23%, s.a.m.d. Sună bine, aşa-i? 

Sprijină alături de mine campania Asociaţiei "Aura Ion" #viziuneintrunghiozdanel.


Susţine viitorul prin educaţie!

Multumesc!


#HopeVisionHelp #SustinEducatia #AuraIon


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia Aura Ion

Eforturile noastre vor fi canalizate in a oferi servicii gratuite, competente, pline de compasiune si nediscriminatorii, cu scopul de a ameliora calitatea vietii oamenilor saraci, izolati si nedoriti.

“Viziune într-un ghiozdănel”

Proiectul nostru vrea să lumineze viețile copiilor dezavantajați, care nu au acces la educație din cauza sărăciei, a situațiilor conflictuale din societate și altor suferințe ale vieții, prin distribuirea unui kit școlar complet. 

6 Donatii

Succes si felicitari!
10 oct 2017

Ioana Cicu

30 RON
09 oct 2017
08 oct 2017
Felicitari!
08 oct 2017
Go Miha! :-*
08 oct 2017

Epimeno

50 RON
18 sep 2017