Educatia celor mici, fundamentul celor mari!

 

George Arion Jr. Asociatia Aura Ion

86% Complete
430 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
2
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Tatăl meu fiind scriitor, am crescut într-o familie în care s-a pus mereu preț pe Carte. Am învățat să fac același lucru. Însă există nenumărați copii care ar vrea să aibă parte de educație, dar nu au posibilitățile necesare. Noi le putem acorda o șansă. Veniți la alergare, donați și, cine știe, poate peste mulți ani o să aveți bucuria să știți că ați contribuit la formarea unor Oameni.

#running4education #hopevisionhelp #auraion


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Atât Asociaţia “Aura Ion” din Romania, cât şi Fundaţia „Aura Ion” din UK unesc oamenii din toate categoriile sociale şi îi inspiră să se dezvolte ca indivizi şi lideri în serviciul umanităţii. Sădim speranţa în inimile celor care au cea mai mare nevoie de ea, având o viziune clară despre adevărul ce ne înconjoară şi oferim ajutor prin programele noastre de voluntariat! 

Proiectul nostru vrea să lumineze viețile copiilor dezavantajați, care nu au acces la educație din cauza sărăciei, a situațiilor conflictuale din societate și altor suferințe ale vieții, prin distribuirea unui kit școlar complet. 

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel mai mare eveniment de alergare din România, aflat la a 10-a ediție, iar anul acesta va fi pe 14-15 Octombrie, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: - Cu

 

2 Donații

Anonymous

400 RON
05 Oct 2017

Anonymous

30 RON
22 Sep 2017
George Arion Jr. : Asociatia Aura Ion
Educatia celor mici, fundamentul celor mari!