Mariana Catalina Zeca - Asociatia Aura Ion

Educatia celor mici, fundamentul celor mari

1,000 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Educația reprezintă baza unei societăți dezvoltate. Daca fundația unei case nu este bună, aceasta se va dărâma. Tot așa o societate ce nu este bine educată, se va distruge.  Sustin proiectul "Viziune într-un ghizdănel" al Asociatiei Aura Ion și pe 15 Octombrie voi alerga 3km la Cursa Populara din cadrul Maratonului International Bucuresti, pentru o societate mai bună.  Sustine și tu acest proiect! Donează și împreună dăruim de 1000 ghiozdănele copiilor din medii defavorizate!  Iți multumesc!   

În România, lipsa rechizitelor şcolare reprezintă o problemă acută în sânul multor familii. Astfel, accesul copiilor la educaţie e stopat înainte să înceapă.


Ultimul raport al Institului Naţional de Statistică ne arată, fara echivoc, că 25% dintre ei abandonează azi şcoala. Unuia din patru i se răpeşte şansa de a se dezvolta normal şi de a fi parte activă în societate.


Sprijină alături de mine campania Asociaţiei "Aura Ion" #viziuneintrunghiozdanel.

Pe 15.10.2017 eu voi alerga pentru aceasta cauza, iar tu poti dona.


Susţine viitorul prin educaţie!

Multumesc!


#HopeVisionHelp #SustinEducatia #AuraIon


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia Aura Ion

Eforturile noastre vor fi canalizate in a oferi servicii gratuite, competente, pline de compasiune si nediscriminatorii, cu scopul de a ameliora calitatea vietii oamenilor saraci, izolati si nedoriti.

“Viziune într-un ghiozdănel”

Proiectul nostru vrea să lumineze viețile copiilor dezavantajați, care nu au acces la educație din cauza sărăciei, a situațiilor conflictuale din societate și altor suferințe ale vieții, prin distribuirea unui kit școlar complet. 

5 Donatii

Anonymous

325 RON
Multa bafta la alergare, Cata! Data viitoare vin si eu cu tine pe 10 km :)
12 oct 2017
50 RON
#goCatalina
10 oct 2017
09 oct 2017
Mult sucess pisica!!! :*
05 oct 2017
02 oct 2017