Daniel Horhogea - Asociatia Aura Ion

Educatia celor mici, fundamentul celor mari!

0 RON Donatii stranse
0% Complete
300 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Educația reprezintă baza unei societăți dezvoltate. Daca fundația unei case nu este bună, aceasta se va dărâma. Tot așa o societate ce nu este bine educată, se va distruge.  Sustin proiectul "Viziune într-un ghizdănel" al Asociatiei Aura Ion și pe 15 Octombrie voi alerga 10km la proba din cadrul Maratonului International Bucuresti, pentru o societate mai bună.  Sustine și tu acest proiect! Donează și împreună dăruim de 1000 ghiozdănele copiilor din medii defavorizate.  Iți multumesc!   

 

În România, lipsa rechizitelor şcolare reprezintă o problemă acută în sânul multor familii. Astfel, accesul copiilor la educaţie e stopat înainte să înceapă.

 


Ultimul raport al Institului Naţional de Statistică ne arată, fara echivoc, că 25% dintre ei abandonează azi şcoala. Unuia din patru i se răpeşte şansa de a se dezvolta normal şi de a fi parte activă în societate.

 


Sprijină alături de mine campania Asociaţiei "Aura Ion" #viziuneintrunghiozdanel.

 

Pe 14.10.2018 eu voi alerga pentru aceasta cauza, iar tu poti dona.

 


Susţine viitorul prin educaţie!

Multumesc!

 


#HopeVisionHelp #SustinEducatia #AuraIon

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia Aura Ion

Eforturile noastre vor fi canalizate in a oferi servicii gratuite, competente, pline de compasiune si nediscriminatorii, cu scopul de a ameliora calitatea vietii oamenilor saraci, izolati si nedoriti.

“Viziune într-un ghiozdănel”

Proiectul nostru vrea să lumineze viețile copiilor dezavantajați, care nu au acces la educație din cauza sărăciei, a situațiilor conflictuale din societate și altor suferințe ale vieții, prin distribuirea unui kit școlar complet. 

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!