Asociatia Aura Ion

Asociatia Aura Ion

“Viziune într-un ghiozdănel”

Status: Fundraising

Proiectul nostru vrea să lumineze viețile copiilor dezavantajați, care nu au acces la educație din cauza sărăciei, a situațiilor conflictuale din societate și altor suferințe ale vieții, prin distribuirea unui kit școlar complet. 

[ Show more ]

33,396 RON

Sumă:

1

Galantomi:

388

Donații:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 


În acest an ne-am propus să continuăm acțiunile destinate îmbunătățirii vieții copiilor din medii defavorizate. Pentru a aduce un strop de speranță și fericire cu ocazia inceputului de an scolar, Asociația ”Aura Ion” desfasoară proiectul “Viziune intr-un ghiozdănel”. 
Misiunea noastră: dorim să dăruim 300 de ghiozdănele pentru tot atați copii, în speranța de a le facilita accesul la educație. 

Scopul proiectului:

Proiectul nostru este destinat să lumineze viețile copiilor dezavantajați care nu au acces la educatie din cauza sărăciei, a situațiilor conflictuale din societate şi altor suferințe ale vieții, prin distribuirea unui ghiozdan școlar complet echipat.

Cui donez?

Asociatia Aura Ion este o organizatie non-profit fondata in iunie 2014. Scopul nostru este acela de a uni oamenii din toate categoriile sociale si de ai inspira sa se dezvolte ca indivizi si lideri in serviciul umanitatii.
Activitatea noastra se desfasoara prin intermediul centrului din Bucuresti, in parteneriat cu Fundatia Aura Ion din Anglia. Fondurile adunate se indreapta catre proiectele caritabile pe care le dezvoltam in Romania cu ajutorul voluntarilor nostri.
Misiunea noastra este sa luptam impotriva foametei si saraciei, sa contribuim la dezvoltarea unei culturi a respectului si a ajutorului reciproc, sa promovam voluntariatul si implicarea civica.

De ce să donez?

Motivație: Unul dintre principalele motive pentru care copiii nu au acces la educație, este lipsa materialelor scolare adecvate. Acumularea cunostiințelor reprezinta baza pentru supraviețuire, prosperitate şi pace. Educația este cheia către succes şi un drept uman de bază.

O acţiune care denotă altruism şi compasiune, împachetând bucurie în ghiozdanele celor mai puţin norocoşi!