Asociatia Aura Ion

Asociatia Aura Ion

“Viziune într-un ghiozdănel” @ BUCHAREST INTERNATIONAL HALF MARATHON ~ 2017

Dată: 14 May 2017
Proiectul nostru vrea să lumineze viețile copiilor dezavantajați, care nu au acces la educație din cauza sărăciei, a situațiilor conflictuale d
[ Show more ]

23

Galantomi:

116

Donații:

10,289 RON

Sumă:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Proiectul nostru vrea să lumineze viețile copiilor dezavantajați, care nu au acces la educație din cauza sărăciei, a situațiilor conflictuale din societate și altor suferințe ale vieții, prin distribuirea unui kit școlar complet. 

 Susține educația copiilor din medii defavorizate prin donații către Asociația "Aura Ion". 

Aceste fonduri, vor merge către proiectul nostru -“Viziune într-un ghiozdănel”, fiind folosite pentru achiziționarea de rechizite, atât de necesare, copilașilor din mediile rurale.

Mulțumim frumos pentru implicare și pentru încrederea oferită.

Ne dorim, să facilităm accesul copiilor la educație, atât de simplu si firesc, precum cresc fructele în copaci. Fiecare “fruct” reprezintă o oportunitate la un viitor mai bun pentru generațiile următoare.

Peste jumătate dintre copiii români (51%) trăiesc sub spectrul sărăciei, iar unii chiar în sărăcie extremă, care le limitează dreptul la creștere și dezvoltare fizică normală, arată World Vision România.

“Ceea ce aceste statistici nu subliniază suficient de clar este faptul că un copil care experimentează sărăcia sau sărăcia extremă poartă cu el riscul de a nu se integra niciodată într-o societate care i-a neglijat drepturile elementare: hrană, educaţie, sănătate.”

Copiii au nevoie de un prezent sănătos, iar noi, membrii Asociatiei “Aura Ion”, considerăm că, doar acționând împreună putem crea oportunități inedite pentru cei mai puțin privilegiați dintre ei.

#Hope #Vision #Help #AuraIon

Împreună aducem speranța!