Un ghiozdan cu sanse

 

Mihaela Radu Asociatia Aura Ion

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
200 RON
Target
0
Donații
Vreau să fac o donaţie!

In 15 mai, voi alerga 10 km alaturi de echipa fundatiei Aura Ion, pentru a veni in ajutorul copiilor dezavantajati si a le oferi o sansa mai buna la educatie. Multi copii nu au acces la rechizite de baza necesare la scoala.

Prin acest proiect dorim sa schimbam acest lucru si sa furnizam ghiozdane echipate copiilor care au nevoie cel mai mult.

Orice donatie, cat de mica, e o sansa in plus in ghiozdanul unui copil.

Va invit sa fiti alaturi de mine in aceasta initiativa.

Va multumesc


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Atât Asociaţia “Aura Ion” din Romania, cât şi Fundaţia „Aura Ion” din UK unesc oamenii din toate categoriile sociale şi îi inspiră să se dezvolte ca indivizi şi lideri în serviciul umanităţii. Sădim speranţa în inimile celor care au cea mai mare nevoie de ea, având o viziune clară despre adevărul ce ne înconjoară şi oferim ajutor prin programele noastre de voluntariat! 

Proiectul nostru vrea să lumineze viețile copiilor dezavantajați, care nu au acces la educație din cauza sărăciei, a situațiilor conflictuale din societate și altor suferințe ale vieții, prin distribuirea unui kit școlar complet. 

On the 15th May 2016 friends of the Aura Ion Foundation will be taking part in the Great Bristol 10k raising much needed funds for Project “Vision In A Bag”.“VISION IN A BAG” is a volunteer led project that reaches out to the “forgotten, poorest, or disadvantaged children in Romania this new School year by. The Aura Ion Foundation provide fully equipped school rucksacks, Each wil

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!
Mihaela Radu : Asociatia Aura Ion
Un ghiozdan cu sanse