Educatia celor mici, fundamentul celor mari!

 

Ramona Cruceru Asociatia Aura Ion

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
300 RON
Target
0
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Salutare, oameni frumoşi! 

Pe 14 mai, voi alerga la Bucharest Half Marathon - 21 km - pentru a oferi speranţă la un viitor mai bun celor 1000 de copii, din cadrul proiectului "Viziune într-un ghiozdănel".


În România, lipsa rechizitelor şcolare reprezintă o problemă acută în sânul multor familii. Astfel, accesul copiilor la educaţie e stopat înainte să înceapă.


Ultimul raport al Institului Naţional de Statistică ne arată, fara echivoc, că 25% dintre ei abandonează azi şcoala. Unuia din patru i se răpeşte şansa de a se dezvolta normal şi de a fi parte activă în societate.


Gândeşte-te ce ar însemna pentru viitorul nostru, al tuturor, dacă anul următor acest procent ar fi de 24%, peste doi ani de 23%, s.a.m.d. Sună bine, aşa-i? 

Sprijină alături de mine campania Asociaţiei "Aura Ion" #viziuneintrunghiozdanel.


Susţine viitorul prin educaţie!

Multumesc!


#HopeVisionHelp #SustinEducatia #AuraIon


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Atât Asociaţia “Aura Ion” din Romania, cât şi Fundaţia „Aura Ion” din UK unesc oamenii din toate categoriile sociale şi îi inspiră să se dezvolte ca indivizi şi lideri în serviciul umanităţii. Sădim speranţa în inimile celor care au cea mai mare nevoie de ea, având o viziune clară despre adevărul ce ne înconjoară şi oferim ajutor prin programele noastre de voluntariat! 

Proiectul nostru vrea să lumineze viețile copiilor dezavantajați, care nu au acces la educație din cauza sărăciei, a situațiilor conflictuale din societate și altor suferințe ale vieții, prin distribuirea unui kit școlar complet. 

Proiectul nostru vrea să lumineze viețile copiilor dezavantajați, care nu au acces la educație din cauza sărăciei, a situațiilor conflictuale din societate și altor suferințe ale vieții, prin distribuirea unui kit școlar complet.   Susține educația copiilor din medii defavorizate prin donații către Asociația "Aura Ion".  Aceste fonduri, vor merge către proiectul nostru -“Vi

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!
Ramona Cruceru : Asociatia Aura Ion
Educatia celor mici, fundamentul celor mari!