Cel mai frumos cadou de ziua mea - Susțin Educația!

 

Mariana Ciucă Asociatia Aura Ion

35% Complete
350 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
3
Donații
Vreau să fac o donaţie!

"Trebuie să faci binele din rău, căci nu ai altceva din care să-l faci." R. P. Warren

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.

Doresc să strâng fonduri pentru proiectul Viziune intr-un ghiozdanel. 

Impreuna le vom îmbunătăți şansele la un viitor frumos, oferindu-le un ghiozdan complet echipat, astfel încât atunci când vor începe şcoala în luna septembrie o vor face cu un zâmbet larg și vor fi gata să îşi înceapă educația pe care o merită.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și să donezi banuti către acestă cauză.

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine.

Mari

#Hope #Vision #Help #AuraIon

 

In acest an ne-am propus să continuăm acțiunile destinate îmbunătățirii vieții copiilor din medii defavorizate. Pentru a aduce un strop de speranță și fericire cu ocazia inceputului de an scolar, Asociația ”Aura Ion” desfasoară proiectul “Viziune intr-un ghiozdănel”. 
In 2016 am ajutat peste 500 de copii sa mearga la scoala cu ghiozdanele noi si complet echipate. Anul acesta ne dorim sa ajungem la peste 1000 de copii din medii defavorizate, din Dâmbovița, Ialomita, Teleorman, Giurgiu și București, in speranta de a le facilita accesul la educatie.

Pentru aceşti copii, a obține o educație înseamnă o oportunitate de a învăța şi de a deveni oamenii care visează să fie. 
Posibilitatea lor de a accesa aceleaşi oportunități pe care noi le luăm de bune, începe în primul rând cu posibilitatea de a merge la şcoală. 
Principalul motiv pentru absenteism şi rata crescută a abandonului şcolar este dificultatea financiară de a cumpăra obiectele şcolare necesare începerii noului an.
Le vom îmbunătăți şansele oferindu-le un ghiozdan de școală complet echipat, astfel încât atunci când vor începe şcoala în luna septembrie o vor face cu un zâmbet larg și vor fi gata să îşi înceapă educația pe care o merită.
Împreună putem schimba cursul acestor 300 de vieți tinere!

Scopul proiectului:

Proiectul nostru este destinat să lumineze viețile copiilor dezavantajați care nu au acces la educatie din cauza sărăciei, a situațiilor conflictuale din societate şi altor suferințe ale vieții, prin distribuirea unui ghiozdan școlar complet echipat.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Atât Asociaţia “Aura Ion” din Romania, cât şi Fundaţia „Aura Ion” din UK unesc oamenii din toate categoriile sociale şi îi inspiră să se dezvolte ca indivizi şi lideri în serviciul umanităţii. Sădim speranţa în inimile celor care au cea mai mare nevoie de ea, având o viziune clară despre adevărul ce ne înconjoară şi oferim ajutor prin programele noastre de voluntariat! 

Proiectul nostru vrea să lumineze viețile copiilor dezavantajați, care nu au acces la educație din cauza sărăciei, a situațiilor conflictuale din societate și altor suferințe ale vieții, prin distribuirea unui kit școlar complet. 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

3 Donații

75 RON
21 Aug 2018

Anonymous

200 RON
21 Aug 2018
All humans should have the means to pursue proper education without suffering hunger or basic supplies! Happy birthday!
19 Aug 2018
Mariana Ciucă : Asociatia Aura Ion
Cel mai frumos cadou de ziua mea - Susțin Educația!