Impreuna pentru educatie

 

Matei Cimpean Asociatia Aura Ion

53% Complete
530 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
7
Donații
Vreau să fac o donaţie!

O sa incep prin a le spune din nou multumesc, celor care m-au sustinut la semi-maratonul din primavara.

A fost prima cursa la care am alergat pentru un scop caritabil. Cu ajutorul vostru, Fundatia Aura Ion, reuseste sa isi continue misiunea de a sprijini copiii care invata in zone defavorizate.

Si cum toamna aduce cu ea un nou eveniment de alergare la care pot participa si sustine cauza asociatei, nu am sa pierd aceasta ocazie


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Atât Asociaţia “Aura Ion” din Romania, cât şi Fundaţia „Aura Ion” din UK unesc oamenii din toate categoriile sociale şi îi inspiră să se dezvolte ca indivizi şi lideri în serviciul umanităţii. Sădim speranţa în inimile celor care au cea mai mare nevoie de ea, având o viziune clară despre adevărul ce ne înconjoară şi oferim ajutor prin programele noastre de voluntariat! 

Proiectul nostru vrea să lumineze viețile copiilor dezavantajați, care nu au acces la educație din cauza sărăciei, a situațiilor conflictuale din societate și altor suferințe ale vieții, prin distribuirea unui kit școlar complet. 

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel mai mare eveniment de alergare din România, aflat la a 12-a ediție, iar anul acesta va fi pe 12-13 Octombrie, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: - Cursa

 

7 Donații

Anonymous

100 RON
13 Oct 2019

Anonymous

25 RON
05 Oct 2019
28 Sep 2019
felicitari ptr tot ce faci :)
28 Sep 2019
27 Sep 2019
27 Sep 2019

Anonymous

75 RON
Bravo Matei ♡
27 Sep 2019
Matei Cimpean : Asociatia Aura Ion
Impreuna pentru educatie