Educatia - un cadou pe viata!

 

Georgiana Popa Asociatia Aura Ion

100% Complete
380 RON
Sumă strânsă
300 RON
Target
5
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Foarte mulți dintre noi am avut experiențe asemănătoare - am fost la școală, la liceu, la facultate, poate chiar și la master, unii dintre noi chiar și la doctorate. Indiferent unde am ajuns după atâția ani, am plecat toți de la o șansă egală - șansa de a merge la școală și de a avea access la educație. Din păcate, în România secolului XXI, această șansă nu aparține tuturor copiilor. Haideți să schimbăm acest lucru!

Și, pentru că nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor, anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.

Împreună cu Asociația ”Aura Ion” și proiectul ”Viziune într-un ghiozdănel”, dorim să oferim 300 de ghiozdane complet echipate copiilor alor căror familii nu își permit acest lucru.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză. În loc să-mi faci cinste cu o cafea sau cu o bere, donează bănuții și noi vom lua caiete. În loc să-mi iei o savarină, poți contribui să cumpărăm truse geometrice. În loc să-mi iei o felicitare, poți să oferi speranță unor copii.

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Atât Asociaţia “Aura Ion” din Romania, cât şi Fundaţia „Aura Ion” din UK unesc oamenii din toate categoriile sociale şi îi inspiră să se dezvolte ca indivizi şi lideri în serviciul umanităţii. Sădim speranţa în inimile celor care au cea mai mare nevoie de ea, având o viziune clară despre adevărul ce ne înconjoară şi oferim ajutor prin programele noastre de voluntariat! 

Proiectul nostru vrea să lumineze viețile copiilor dezavantajați, care nu au acces la educație din cauza sărăciei, a situațiilor conflictuale din societate și altor suferințe ale vieții, prin distribuirea unui kit școlar complet. 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

5 Donații

La multi ani :)
18 Jul 2016
16 Jul 2016

Anonymous

150 RON
La multi ani!
09 Jul 2016
07 Jul 2016
Happy birthday, soldatel! <3
06 Jul 2016
Georgiana Popa : Asociatia Aura Ion
Educatia - un cadou pe viata!