De ziua mea, dăruim lor

 

Mihaela Condruz Asociatia Aura Ion

61% Complete
305 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
5
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Îmi dăruiesc ziua de naştere pentru a face fericiţi 300 de copilaşi în prima lor zi din noul an şcolar, pentru că şi ei trebuie să aibă ghiozdanele pline, pentru ca măcar pentru o zi să uite de griji şi de necesităţi. 

Aşa că în loc să-mi cumperi un cadou, fă-mi cadoul de a dona pentru ei.

Susţine proiectul "Viziune într-un ghiozdănel - 300".

Cu drag,

Mihaela

#AuraIon #HopeVisionHelp


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Atât Asociaţia “Aura Ion” din Romania, cât şi Fundaţia „Aura Ion” din UK unesc oamenii din toate categoriile sociale şi îi inspiră să se dezvolte ca indivizi şi lideri în serviciul umanităţii. Sădim speranţa în inimile celor care au cea mai mare nevoie de ea, având o viziune clară despre adevărul ce ne înconjoară şi oferim ajutor prin programele noastre de voluntariat! 

Proiectul nostru vrea să lumineze viețile copiilor dezavantajați, care nu au acces la educație din cauza sărăciei, a situațiilor conflictuale din societate și altor suferințe ale vieții, prin distribuirea unui kit școlar complet. 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

5 Donații

Raul

75 RON
La Mulți Ani! :*
31 Aug 2016

Anonymous

75 RON
La multi ani fata :)
30 Aug 2016

Anonymous

75 RON
25 Aug 2016

Mihaela Ungureanu

50 RON
Felicitari pentru initiativa! Mult succes in realizarea acestui proiect!
25 Aug 2016
La multi anisori !
25 Aug 2016
Mihaela Condruz : Asociatia Aura Ion
De ziua mea, dăruim lor