Georgiana Popa - Asociatia Aura Ion

Educatia - un cadou pe viata!

380 RON Donatii stranse
100% Complete
300 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Foarte mulți dintre noi am avut experiențe asemănătoare - am fost la școală, la liceu, la facultate, poate chiar și la master, unii dintre noi chiar și la doctorate. Indiferent unde am ajuns după atâția ani, am plecat toți de la o șansă egală - șansa de a merge la școală și de a avea access la educație. Din păcate, în România secolului XXI, această șansă nu aparține tuturor copiilor. Haideți să schimbăm acest lucru!

Și, pentru că nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor, anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.

Împreună cu Asociația ”Aura Ion” și proiectul ”Viziune într-un ghiozdănel”, dorim să oferim 300 de ghiozdane complet echipate copiilor alor căror familii nu își permit acest lucru.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză. În loc să-mi faci cinste cu o cafea sau cu o bere, donează bănuții și noi vom lua caiete. În loc să-mi iei o savarină, poți contribui să cumpărăm truse geometrice. În loc să-mi iei o felicitare, poți să oferi speranță unor copii.

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia Aura Ion

Eforturile noastre vor fi canalizate in a oferi servicii gratuite, competente, pline de compasiune si nediscriminatorii, cu scopul de a ameliora calitatea vietii oamenilor saraci, izolati si nedoriti.

“Viziune într-un ghiozdănel”

Proiectul nostru vrea să lumineze viețile copiilor dezavantajați, care nu au acces la educație din cauza sărăciei, a situațiilor conflictuale din societate și altor suferințe ale vieții, prin distribuirea unui kit școlar complet. 

5 Donatii

La multi ani :)
18 iul 2016
16 iul 2016

Anonymous

150 RON
La multi ani!
09 iul 2016
07 iul 2016
Happy birthday, soldatel! <3
06 iul 2016