Bogdan Birgovan - Asociatia Aura Ion

Educatia celor mici, fundamentul celor mari!

327 RON Donatii stranse
100% Complete
100 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Hei! Probabil unii dintre voi știți despre dorința mea de a mă implica în facilitarea accesului la educație al copiilor proveniți din comunități dezavantaje din România. Cum orice drum lung începe cu pași mici, am decis să mă alătur campaniei începute de Asociația "Aura Ion" în încercarea de a strânge fonduri pentru educație.

Duminica asta voi alerga la Bristol 10k, și toți banii donați de către voi vor ajunge la Asociația "Aura Ion", pentru a cumpăra rechizite și produse necesare ca 1000 de copii să poată merge la școală în toamnă.
Dacă puteți renunța la o cafea, o bere, un burger sau mai mult pentru cei mici ai căror familii nu își permit nici măcar lucrurile de bază necesare unui trai decent, atunci vă invităm să ne susțineri și sa donați folosind următorul link http://auraion.galantom.ro/fundraising-pages/view?id=4218 (donații în lei) sau https://mydonate.bt.com/events/auraion2017 (donații în lire).

Fiecare leu/liră reprezintă enorm pentru cei ce nu își permit nici măcar niște caiete sau pixuri. Haideți să aducem puțină fericire!:) Vă mulțumesc.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia Aura Ion

Eforturile noastre vor fi canalizate in a oferi servicii gratuite, competente, pline de compasiune si nediscriminatorii, cu scopul de a ameliora calitatea vietii oamenilor saraci, izolati si nedoriti.

“Viziune într-un ghiozdănel”

Proiectul nostru vrea să lumineze viețile copiilor dezavantajați, care nu au acces la educație din cauza sărăciei, a situațiilor conflictuale din societate și altor suferințe ale vieții, prin distribuirea unui kit școlar complet. 

5 Donatii

75 RON
12 mai 2017

Anonymous

75 RON
06 mai 2017

Anonymous

75 RON
05 mai 2017
75 RON
Go, go, go Bogdan!
04 mai 2017

Anonymous

27 RON
04 mai 2017