Cutia cu zâmbete 2016

Dăruim zâmbete de Crăciun!

Crăciunul este sărbătoarea tuturor și trebuie să fie un moment de bucurie și speranţă.

De aceea, Asociația "Aura Ion" vă invită să faceți parte din echipa de spiriduși care ajută alţi oameni, și să aduceți bucurie și multe zâmbete copiilor defavorizaţi, bătrânilor singuri dar și oamenilor străzii.

Printre copii cărora dorim să le aducem un strop de fericire se numără 150 de copii beneficiari ai Hospice Casa Sperantei (copii cu boli limitatoare de viata, precum si copii ai pacientilor adulti aflati in evidenta Hospice)  dar si inca 200 de copii din familii defavorizate din București, Buhuşi, Constanţa, Baia Mare, Merişani, Suduleni.  

Ne propunem ca de Crăciun, 100 de bătrânii din azilele din sectorul 6 din București si bătrânii singuri din București să aibă o sărbătoare așa cum se cuvine cum se cuvine si le vom pregati cate un pachetel  cadou si o zi speciala in care sa se bucure de magia sarbatorilor.

Deasemenea pentru noi, oamenii străzii nu sunt invizibili si ne dorim să aducem bucuria Crăciunului și oamenilor singuri și uitați pe străzile din București si din alte orase din Romania.

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

14

Suma:

1,850 RON

Evenimente fundraising

31 Dec 2016

Dăruiește ziua ta ~ 2016

In beneficiul: Cutia cu zâmbete 2016

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună.

1,850 RON

Suma:

2

Galantomi:
14 Donatii

Pagini fundraising

Cutia cu zambete de ziua mea

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei

5,000 RON Target
1,240 RON Suma
8 Donatii
24.8% Complete

Cadoul de ziua mea - un Craciun cu zambete pentru ei

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât ca odată cu schimbarea prefixului :) s

500 RON Target
610 RON Suma
6 Donatii
100% Complete